Knjige

Prodano

Prodano

AutorSaša Petar

Osebna in poslovna komunikacija sta področji medosebnih odnosov, s katerima se vsakodnevno ukvarjamo, vendar o njiju redko razmišljamo in ju še redkeje želimo ali znamo izboljšati.

Ugledni hrvaški avtor Saša Petar praktično, jedrnato in iskrivo uvaja v osnove komunikacije: predstavitev, pogajanja in prodajo. Prav vsakdo, naj bo to študent na zagovoru diplomske naloge, kandidat na razgovoru, podjetnik, ki ponuja svoj izdelek ali storitev, bo v knjigi našel nasvet zase, kako bolje komunicirati in uspešno tržiti svoje znanje in veščine.

 

Recenzije:

"Kakovost knjige mag. Saše Petra “Prodano!” je v nazornem prikazu stvari, ki jih vsak prodajnik teoretično že bolj ali manj pozna, vendar pozabi uporabiti tudi v praksi. Popelje nas skozi vse elemente prodajnega procesa in nas sproti opozarja na stvari, ki so pomembne za dosego želenega cilja, pa naj gre za prodajo blaga, storitve ali zgolj “prodajo” ideje svojim sodelavcem, nadrejenim..."

Jure Šumi, vodja razvoja tržišč, 3M Company

 

"Knjiga "Prodano!" predstavlja dragocen priročnik veščin, nepogrešljivih pri vsakodnevni komunikaciji, v zasebnem ali poslovnem življenju. Odlični primeri iz prakse knjigi dajejo dodano vrednost in iz nje naredijo pravi "jazz izdelek".

Barbara Zmrzlikar, pomočnica direktorja marketinga, Merkur d.d.

 

"Avtor se je dotaknil tematike, ki je v izredno konkurenčnem okolju v katerem se nahajamo, zelo pomembna. Pomembna pa ni samo za prodajnike, tržnike in ljudi ki se ukvarjajo s tržnim komuniciranjem, pomembna je za vsakega posameznika zaposlenega v prodajno usmerjenem podjetju. Knjiga “Prodano!” bi lahko bila osnovni priročnik prodajnem osebnju, ki bi jo morali prebrati vsaj 3 krat na leto."

Mag. Boštjan Jenko, vodja marketinga SLOVENICA ŽIVLJENJE, življenjska zavarovalnica d.d., Ljubljana

Klijenti